Knapp: Till framsidan.
Knapp: Studier.
Knapp: Hotell.
Knapp: Konferens.
Knapp: Event.
Knapp: Restaurang.
Knapp: Bar.
Svefi  Bild: Liten pil.  Tjänster

Tjänster: Co-location server

Har ni redan en webbserver men är osäker på om den är skyddad? Då kan ni överlämna den till oss! 
 
När ni väljer tjänsten Co-location Server så ställer vi er server i en klimatanpassad och ESD-skyddad datahall som dessutom är övervakad av vaktbolag och tekniker. Det är ett klokt beslut!

Obs! Vi mäter inte trafikförbrukning och det tillkommer inga extra debiteringar baserat på antal besökare, nedladdningar eller liknande. Varje server eller grupp av servrar har dels en garanterad minsta bandbredd som garanterar beställd trafikmängd. Varje server sitter på en kraftfull förbindelse (minst 10 Mbit/s) tillsammans med andra servrar. Om inte alla använder all kapacitet samtidigt (vilket i praktiken aldrig inträffar) erhåller enskilda servrar högre kapacitet, upp mot hela förbindelsens totala kapacitet.

Kontakta tekniker Ismo Rytinki (ismo.rytinki@svefi.net) för mer info.

 

 

 

Valfrihet och skalbarhet med Exchange

Du som kund har tillgång till Hosted Exchange-tjänsten via PC, Mac och mobil, och kan använda det e-postprogram du själv föredrar. Du kan lägga till eller ta bort användare enkelt i vår smidiga Kontrollpanel - allt efter ditt dagliga behov. Du betalar endast för det du använder dig av utan krångliga bindningstider.

Välj själv vilket e-post-program du vill använda. Exchange-tjänsten fungerar med de allra flesta moderna e-post programmen. Notera att Microsoft Outlook-versioner äldre än 2010 kan kräva brandväggsinställningar i ditt nätverk eller hos er Internetleverantör. Vi hjälper naturligtvis till om det uppstår problem så att ni kan använda tjänsten utan krångel.

 

 

 

Webmail och Exchange i mobilen

Du har tillgång till din e-post och kalender även i datorer som inte har något specifikt e-post-program installerat. Det enda som krävs är att datorn har en Internetuppkoppling; då kan du när som helst komma åt din e-post via webmail-tjänsten som ingår i Exchange. Du loggar in på en särskild webbsida där du sedan kan läsa och skicka meddelanden, samt se och ändra i din kalender.

Exchange-tjänsten erbjuder dessutom precis samma funktionalitet i din iPhone, Android eller Windows-mobil som i din dator. På så vis har du alltid din e-post och kalender tillgänglig, och kan ständigt hålla dina kontakter och uppgifter uppdaterade utan att behöva vara bunden vid en särskild plats.

 

 

 

Enkelhet och engagemang

Enkelhet. Du som kund behöver inte tänka på programlicenser, hårdvara eller serveradministration utan kan snabbt komma igång och använda tjänsten. Inga dolda kostnader, ingen bindningstid.

Engagemang. Vi brinner för dig som kund, tar ditt problem på allvar och försöker lösa det så snabbt och effektivt som möjligt. Vi gör alltid det lilla extra för att våra tjänster ska vara flexibla med bästa möjliga funktion så att du som kund ska vara nöjd. Våra kunder är våra bästa ambassadörer! Som kund hos oss får du en personlig kontakt - en partner som gör allt för att hjälpa dig. Vi är engagerad lokal leverantör med telefonnummer det går att nå oss på!

 

 

 

Administrera själv

Du kan själv administrera din Exchange-tjänst. Vill du t ex lägga till eller ta bort en användare? Vill du se din faktura? Vill du ändra i någons konto? Du kan göra allt detta och mycket mer precis när du själv vill utan att ni behöver vänta eller kontakta oss. Du loggar bara in på Exchange-tjänstens kontrollpanel, där du kan göra alla ändringar som behövs.

 

 

 

Vad kostar tjänsten?

Priset ligger på mellan 39 kr och 99 kr i månaden per konto, beroende på vilka kapacitets- och funktionalitetsmöjligheter du väljer.

Pris i månaden per konto   39 kr   69 kr   99 kr
Lagringsutrymme   0,5 GB   2 GB   5 GB
Delad kalender   Ingår ej   Ingår   Ingår
Windows/Mac/Linux-funktionalitet   Ja   Ja   Ja
E-post i mobilen   Ja   Ja   Ja
ActiveSync *
  Ingår   Ingår   Ingår

* För omedelbar synkronisering och uppdatering av ändringar och tillägg av meddelanden, kontakter och kalenderposter i både dator och mobil)

 

 

Tillbaka

Knapp: Kontakta Svefi.
Knapp: Till Svefis bildgalleri.
Knapp: Om Svefi.
Knapp: Svefi tjänster.
Knapp: Svefis webbradio. Knapp: Svefi på YouTube. Knapp: Svefi på Facebook.
Knapp: Nätbildarna: Utbildning på nätet.
© Svefi