Knapp: Till framsidan.
Knapp: Studier.
Knapp: Hotell.
Knapp: Konferens.
Knapp: Event.
Knapp: Restaurang.
Knapp: Bar.
Svefi  Bild: Liten pil.  Studier  Bild: Liten pil.  Boende i Haparanda?
Knapp: Byt till finska.

Boende under studietiden? Vi hjälper dig!

Du som ska studera på Svefi har möjlighet att hyra elevrum hos oss. Då får du ett eget rum eller del i ett dubbelrum med badrum och tillgång till WiFi samt gemensamt kök. Vi har ett begränsat antal rum, och de delas ut i den takt de antagna eleverna betalar in sina anmälningsavgifter, så först till kvarn gäller!

Du markerar att du vill ha ett rum i samband med att du ansöker dig till någon av våra utbildningar.

Enkelrum: 3 200 kr/månad

Del i dubbelrum: 2 400 kr/månad/person

Om du skulle bli utan elevhemsrum så finns det lägenheter i att hyra i Haparanda, antingen enskilt eller tillsammans med andra, och Svefi har nära samarbete med flera hyresvärdar.

Om du vill söka boende så hittar du kontaktuppgifterna till ett flertal hyresvärdar på www.haparanda.se.

Du kan även söka på www.haparandabostader.se, annonsera efter bostad i Haparandabladet (tfn: 0922 - 280 00), eller söka lägenhet på www.blocket.se.

Du får info om hyresvärdar tillsammans med antagningsbeskedet.

Har du frågor? Kontakta oss på info@svefi.net eller ring 0922 - 688 00.

 

 

Två tips på boende i Haparanda

Stationsgatan 39

Svefi folkhögskola erbjuder tillsammans med oss rum med gratis Wi-fi att hyra för studenter i detta lugna och hemtrevliga kvarter. Boendet ligger bara 10 meter tvärs över gatan från Svefi. Huset har rum i olika storlekar som är belägna på tre plan.

Rummen är möblerade med bl. a. säng, garderob och skrivbord, alltså det som behövs för en student till att börja med. Det finns även gemensamt kök med diskmaskin. Tvätt och torkmöjligheter finns i källarplan. Närmare till Svefi bor du inte!

Först då rummet godkänts av dig på plats upprättas kontrakt. Du behöver inte vara student för att hyra rum. Besök www.blocket.se och välj där Haparanda > Bostad > Lägenheter > Uthyres och gå in på vår annons ”rum uthyres 10 meter från SVEFI”.

Var först ut, välj bland bilderna vilket rum just du gillar mest och boka ditt rum i tid för att säkra ditt boende inför studierna till hösten. Fler bilder på andra rum kan mailas över vid intresse. Fiberanslutning till fastigheten är beställd och kommer att levereras av Telia när tillräckligt stor efterfrågan finns.

IKEA, Ica Maxi, Coop, Peak Performance, Naturkompaniet samt Jysk ligger inom c:a 1 km radie. Hyra från 3000 kr – 3200 kr beroende på rumsstorlek.

Frågor? Bara ring eller maila!

Micael   070-672 36 80, [javascript protected email address]
Monica   070-381 96 76, [javascript protected email address]

 

Fler bostäder

Rum till bl a studenter uthyres c:a 70 meter från Svefi i Haparanda centrum. Huset har åtta rum på två våningar. Rummen är möblerade och c:a 15 m² stora. Gemensamt kök samt dusch och toalett på varje våning. Tvättstuga finns.

Hyra 3000 kr/mån inkl. el och bredband.

Intresserad? Kontakta Veijo:

Veijo Taivalsaari   072-547 14 14

 

 

Tillbaka

 

 

Knapp: Kontakta Svefi.
Knapp: Till Svefis bildgalleri.
Knapp: Om Svefi.
Knapp: Svefi tjänster.
Knapp: Svefis webbradio. Knapp: Svefi på YouTube. Knapp: Svefi på Facebook.
Knapp: Studieinfo om Svefis utbildningar för synskadade. Knapp: Nätbildarna: Utbildning på nätet.
© Svefi