Knapp: Till framsidan.
Knapp: Studier.
Knapp: Hotell.
Knapp: Konferens.
Knapp: Event.
Knapp: Restaurang.
Knapp: Bar.
Svefi  Bild: Liten pil.  Jobba på Svefi

Jobba på Svefi

 

Svefi söker lärare i matematik samt naturvetenskapliga ämnen

Svefi folkhögskola erbjuder främst utbildningar inom olika estetiska områden såsom musik och konst. Utöver dessa har vi även utbildningar på allmän kurs. Dessa riktar sig främst till de som saknar grundskole- eller gymnasiebehörighet och ger dem möjlighet att komplettera sina betyg inför vidare studier eller ökade yrkesmöjligheter.

Svefi är en central mötesplats, både lokalt och regionalt. Det är även ett bildnings- och kulturcentrum som både försöker tillvarata de möjligheter samt anta de utmaningar samhällsutvecklingen för med sig. Minoritetsfrågor har en viktig plats i verksamheten, och den finska minoriteten har en särskilt viktig ställning som genomsyrar hela verksamheten och de aktiviteter och projekt vi genomför.

Vi har dessutom ett nära samarbete med näringslivet överlag. Vår huvudman är Föreningen för Sverigefinska folkhögskolan i Haparanda. Den består av Finlandssamfundet, Haparanda stad, samt föreningen Svefis vänner

Nu söker vi dig som är behörig lärare i matematik och naturvetenskapliga ämnen. Du är bra på att skapa relationer samt har förmåga att strukturera och organisera ditt arbete. Som lärare på Svefi folkhögskola förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen. Det är viktigt att du är van att jobba självständigt och lösningsfokuserat samt har ett intresse för verksamhetsutveckling. Vi tror på ett nära kollegialt samarbete där vi stöttar och lär av varandra. Det är önskvärt att du har mångårig arbetslivserfarenhet.  

 

Varaktighet

Heltid, tillsvidareanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Anställningen inleds med en provanställning à sex månader.

 

Lön

Enligt överenskommelse.

 

Övrigt

Vi ser både jämn könsfördelning och mångfald som en styrka och välkomnar därmed ansökningar från människor med olika bakgrund

 

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2018-06-03.

Vi tar endast emot ansökan via epost: marie.jarvinen@svefi.net.  

 

Kontaktpersoner

Marie Järvinen, rektor/vd 070 - 546 99 05, epost: marie.jarvinen@svefi.net

Elisabeth Eriksson, kursansvarig allmän kurs, 0922 - 688 14, epost: elisabeth.eriksson@svefi.net

Janne Posti, kontaktperson Lärarförbundet Svefi, 0922 - 688 22, janne.posti@svefi.net                    

 

 

 

Tillbaka till framsidan

Knapp: Kontakta Svefi.
Knapp: Till Svefis bildgalleri.
Knapp: Om Svefi.
Knapp: Svefi tjänster.
Knapp: Svefis webbradio. Knapp: Svefi på YouTube. Knapp: Svefi på Facebook.
Knapp: Nätbildarna: Utbildning på nätet.
© Svefi